Great Southern

Adelaide - Brisbane

SCROLL

Great Southern

Van zuid naar oost

Stap aan boord van de nieuwste treinervaring in Australië en bereid je voor om een heel bijzondere regio in ongeëvenaarde stijl te verkennen. Beleef als een van de eersten dit sensationele, gloednieuwe avontuur waarbij je langs bruisende steden, diverse landschappen en natuurlijke wonderen reist.

Met zijn ruige kustlijn, zonovergoten stranden, unieke outback en opwindende hoofdsteden voelt het verbluffend diverse zuidoosten als nergens anders in Australië.
De Great Southern brengt je erheen. Met 16 vertrektijden tussen december en januari nodigt de Great Southern je uit voor een adembenemende reis. Met zijn decennia oude zustertreinen, The Ghan en de Indian Pacific, introduceert de Great Southern een nieuwe reis voor iedereen die van avontuur houdt.

 

Gemiddelde treinlengte: 711m.
Lengte van het spoor: 2885kms.
Gemiddelde snelheid: 85 km/uur (max. Snelheid 115 km/uur).
Symbool: het symbool van de great southern is een kangoeroe.
Gemiddeld aantal wagons: 28 rijtuigen, inclusief gastenrijtuigen, bemanningsrijtuigen, platinum clubs, Queen Adelaide restaurants en outback explorer lounges.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.