The Ghan

Adelaide - Darwin

SCROLL

The Ghan

Van zuid naar noord

Een ’must’ voor de echte treinliefhebber. U vertrekt vanuit Adelaide en reist dwars door de ’Red Centre’, via Alice Springs, naar de eindbestemming Darwin. Onderweg ziet u de Flinders Ranges, uitgestrekte vlaktes in de woestijn en de tropische omgeving van Darwin. Voorafgaand of aansluitend op uw treinreis kunt u een boottocht in de haven van Darwin maken.

Aan boord van de treinen heeft u keuze uit 2 klassen: Golden Class en Platinum Class. Beide cabines beschikken over een eigen douche en toilet maar de Platinum cabines zijn ruimer en de inbegrepen maaltijden en drankjes zijn van een hoger niveau.

Gemiddelde lengte van trein: 774m.
Lengte spoor: 2979km.
Reisduur: 54 uur.
Gemiddelde snelheid trein: 85 km/uur (max. Snelheid 115 km/uur).
Symbool: Het symbool van de Ghan is een kameel en zijn begeleider als erkenning voor de pionierende Afghaanse kamelenleiders.
Gemiddeld aantal wagons: 36 rijtuigen, inclusief gastenrijtuigen, bemanningsverblijven, platinum club, Queen Adelaide restaurants en Outback Explorer lounges.
Gemiddeld aantal bedden per reis: 25 platina servicebedden en 258 gouden servicebedden.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.