Afrika

Een intense ervaring

SCROLL

Afrika

Het Afrikaanse continent heeft u als reiziger veel te bieden. Afrika trekt bezoekers die een intense ervaring willen beleven en proeven. Er gebeurt iets met u wanneer u dit werelddeel verkent. Zijn het niet de ontmoetingen met de authentieke volkeren met hun eeuwenoude tradities en cultuur, dan is het wel het gevoel alsof u door het decor van een natuurfilm reist. Afrika is een bestemming vol contrasten, alles is zo anders, het is afwisselend en puur. Het valt niet altijd mee een keuze te maken welk land of gebied het beste bij u past. Dit is sterk afhankelijk van uw wensen, uw verwachtingen, de reisperiode, de manier van reizen en uiteraard uw budget.
Bestemmingen
Wanneer bijvoorbeeld de essentie van uw reis het zien van veel wilde dieren is, adviseren wij u landen als Kenia, Tanzania, Botswana en Zambia. Voor reizigers die graag zelf met een huurauto, 4WD of camper reizen, zijn de landen Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Mozambique heel geschikt. Bestemmingen als Madagaskar en Rwanda staan qua toerisme op sommige punten nog in de kinderschoenen. Combinaties van landen zijn ook mogelijk of wellicht wilt u uw rondreis wel verlengen aan een idyllisch strand. Denk dan bijvoorbeeld aan Mombasa en Zanzibar aan de kust van Oost Afrika, of Mozambique en Mauritius voor de zuidelijk gelegen landen. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend en vrijblijvend reisvoorstel!
Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.