Travel agents

Praktische tips bij offerte aanvraag

SCROLL

Welkom bij de QAS Familie!

Hoe verkoop je een complexe reis op maat naar Nieuw-Zeeland, Australië, Afrika of de Pacific eilanden?

Eenvoudig!

Wij geven jou tips om het jou gemakkelijk te maken, en efficient voor ons. Hieronder vindt u waardevolle tips voor het samenstellen van de best mogelijke reis en klantervaring voor uw reizigers. Met meer dan 30 jaar in het vak zijn wij bij QAS doorgewinterde experts op het gebied van reizen op maat.

Meer informatie

Onze bestemmingen verkoop je waarschijnlijk niet elke maand en mocht je daarom vragen hebben over de juiste periode, reisduur of de verschillende opties.
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Voor een offerte boeken wij vrijwel altijd vrijblijvend de vluchten in. Het is dan ook voor ons zeer belangrijk de juiste namen zoals deze in het paspoort staan
te ontvangen. Nogmaals onze offertes zijn vrijblijvend dus de vluchten kunnen kosteloos geannuleerd worden.

Natuurlijk zijn we er ons van bewust dat een klant niet graag een budget wil aangeven. Toch is het voor ons belangrijk om in ieder geval een indicatie te hebben hoeveel een klant wil uitgeven. We kunnen dan zien of dit haalbaar is en onze offerte op het budget baseren.

Mocht er voor de bestemming een visum vereist zijn dan zullen wij dit bij de boeking doorgeven. Gezien de hoeveelheid vertrouwelijke informatie die bij de aanvraag ingevuld dient te worden kunnen wij dit niet voor de cliënt regelen. Wij raden u als reisagent dit aan de klant zelf over te laten.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.