KLM

Skyteam

SCROLL

Nederland

Ontspannen leunt u achterover in uw vliegtuigstoel. U kiest de muziek of (Nederlands ondertitelde) film waar u zin in heeft. Onderweg geniet u van heerlijke maaltijden van hoge kwaliteit. En heeft u speciale dieetwensen of vliegt u met kleine kinderen, dan zorgt KLM ervoor dat uw aangepaste maaltijd aan boord is. Onze nationale luchtvaartmaatschappij vliegt dagelijks met de nieuwe Boeing 777-300/200 tussen Amsterdam – Kaapstad en Johannesburg. In combinatie met een internationale KLM vlucht zijn er afspraken over verschillende binnenlandse trajecten in Zuidelijk- en Oostelijk Afrika.
Zorgeloos genieten betekent ook rekening houden met de toekomst. KLM investeert fors in stille en schone vliegtuigen. De nieuwste Boeing 777-300 van KLM verbruikt al 25% minder brandstof! Aan boord scheidt KLM al het afval en wordt alleen milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal gebruikt.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.