The Indian Pacific

Sydney - Perth

SCROLL

The Indian Pacific

Van oost naar west

De langste treinreis die u in Australië kunt maken. U reist in 4 dagen/3 nachten van Sydney, gelegen aan de oostkust, dwars door Australië naar de hoofdstad van Western Australia, Perth. Vlak na uw vertrek vanuit Sydney slingert het spoor zich door de prachtige Blue Mountains. Hierna reist u via het Outback plaatsje Broken Hill en de Flinders Ranges naar Adelaide. De dag na uw vertrek vanuit Adelaide reist u over de Nullarbor Plains. Een vlakte die gekenmerkt wordt door eindeloze vergezichten. Vlak voor aankomst in Perth verandert de omgeving en u reist via het goudstadje Kalgoorlie en de Avon Valley naar Perth. In Perth kunt u een boottocht naar Rottnest Island maken.

Aan boord van de treinen heeft u keuze uit 2 klassen: Golden Class en Platinum Class. Beide cabines beschikken over een eigen douche en toilet maar de Platinum cabines zijn ruimer en de inbegrepen maaltijden en drankjes zijn van een hoger niveau.

Gemiddelde lengte trein: 878m (inclusief twee locomotieven en 35 rijtuigen).
Lengte van het spoor: 4.352km.
Reisduur: 65 uur Sydney naar Perth.
Gemiddelde snelheid van de trein: 85 km/u (maximale snelheid 115 km/u).
Symbool: De wigstaartarend, de grootste roofvogel van Australië. Zijn enorme spanwijdte van twee meter symboliseert de epische reis over het hele continent.
Gemiddeld aantal wagons: 35 rijtuigen inclusief gastenrijtuigen, bemanningsverblijven, restaurants en lounges.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.