Hunter Valley

A Wine Lovers Adventure

SCROLL

Hunter Valley

Wijn regio

Ontsnap naar het bloeiende wijngebied, waar wereldberoemde wijnmakerijen, gerenommeerde restaurants, heerlijke lokale producten en luxe verblijfplaatsen op je wachten. De Hunter Valley, omringd door prachtige natuur en op slechts twee uur van Sydney, is een ongeëvenaarde bestemming die al sinds de bloei van de wijnstokken in de jaren 1820 in de smaak valt.

Doordat Hunter Valley meer kelderdeuren heeft dan welk ander wijngebied in Australië heeft het een van de grootste genoegens van wijnproeven; de ongelooflijke breedte van smaak en karakter. Hoewel de Semillon en Shiraz uit Hunter Valley al lang wereldberoemd zijn, proef je hier ook bijzondere en innovatieve wijnen, van klassieke tot nieuwere variaties.

Een wijntour is een geweldige manier om van de wijngaarden van de vallei te genieten. Maak een zintuiglijke excursie en krijg inzicht in het wijn maken, ontmoet gepassioneerde wijnmakers en geniet van een gedenkwaardige ervaring. Boek een tour te paard, in een klassieke auto of koets, of zweef zachtjes over de wijngaarden
in een heteluchtballon.

Het is een van de wijnbestemmingen bij uitstek van het land en een vakantie in Hunter Valley zou niet compleet zijn zonder het aanbod aan wijnkelders waar de architectuur de wijn bijna overtreft (maar toch ook weer niet). Je zult al snel merken dat de Hunter ook een verleidelijke eetbestemming is en vol zit met uitstekende accommodatie mogelijkheden, van luxe opgravingen tot statige landhuizen tussen de wijngaarden. Al je zintuigen komen aan hun trekken.

Hoogtepunten

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.