Western Australia

Accommodaties

SCROLL

Western Australia

Accommodaties

West-Australië is de grootste staat van Australië. De staat is ongeveer even groot als West Europa en heeft slechts 1,5 miljoen inwoners.

De Kimberley-regio domineert met zijn ruige kloven, watervallen en inheemse kunst. Langs de kusten onthullen de indrukwekkende kliffen van de Zuidwestkust en de witte zandstranden van de Coral Coast een gevarieerde kustlijn. Het Ningaloo Reef, een van ‘s werelds grootste koraalriffen, biedt een ongeëvenaarde onderwaterervaring.
Verder naar het binnenland onthult de Pinnacles Desert een surrealistisch landschap van kalkstenen formaties.

De Goldfields-regio getuigt van de goudkoortsperiode met historische mijnbouwplaatsen. De Pilbara, met zijn rode aarde en indrukwekkende rotsformaties, biedt een blik op het ongerepte binnenland. De South West-regio, rijk aan wijngebieden en bossen, voegt een vleugje weelderigheid toe. West-Australië is doordrenkt met
Aboriginal-cultuur, met oude rotskunst en spirituele plaatsen die de rijke inheemse geschiedenis weerspiegelen. Kortom West-Australië is een lappendeken van gevarieerde landschappen en culturele schatten, klaar om ontdekt te worden.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in West-Australië. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Western Australia
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.