Tuinroute & Karoo

Accommodaties

SCROLL

Tuinroute & Karoo

Accommodaties

De Tuinroute, gelegen aan de zuidkust van Zuid-Afrika, is een schilderachtige reis die zich uitstrekt over 200 kilometer. De route ontleent zijn naam aan de weelderige bossen, vruchtbare valleien en charmante kustplaatsen die het pad sieren. Bezoekers worden betoverd door adembenemende uitzichten over de Indische Oceaan, terwijl ze langs plaatsen als George, Knysna en Plettenberg Bay reizen. Een hoogtepunt van de Tuinroute is Tsitsikamma National Park, waar het land en de zee samenkomen in een spectaculair schouwspel van kliffen, bossen en kolkende getijdenpoelen. Onderweg bieden de Knysna Heads en de Knysna Lagune pittoreske vergezichten.

Verder landinwaarts strekt de Karoo zich uit, een halfwoestijngebied met een uniek en indrukwekkend landschap. Droge vlaktes, uitgestrekte horizonten en imposante bergen kenmerken dit gebied. De Karoo nodigt uit tot het ontdekken van schilderachtige stadjes zoals Oudtshoorn, bekend om zijn struisvogelboerderijen en
de indrukwekkende Cangogrotten.

De combinatie van de Tuinroute en de Karoo belooft reizigers een onvergetelijke ervaring, waar natuurlijke pracht, avontuurlijke activiteiten en charmante dorpen samenkomen om een diverse en boeiende reis te vormen. Beide gebieden bieden een rijke verscheidenheid aan fauna en flora, waaronder diverse vogelsoorten
en inheemse planten. Bovendien biedt de nachtelijke hemel van de Karoo een ongeëvenaard schouwspel van sterren, ver van stedelijke lichtvervuiling.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties langs de Tuinroute en in de Karoo. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.