Taupō & Tongariro

Accommodaties

SCROLL

Taupō & Tongariro

Accommodaties

Gelegen aan Lake Taupō, het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Omringd door bergen, biedt Taupō activiteiten zoals vissen, jetskiën en zeilen. Huka Falls, een krachtige waterval, is een must-see. De omgeving herbergt thermische baden en geothermische attracties, waardoor het een ideale bestemming is voor ontspanning en avontuur.

Tongariro National Park, een werelderfgoed met drie actieve vulkanen: Tongariro, Ngauruhoe en Ruapehu. Beroemd om de Tongariro Alpine Crossing, een uitdagende wandeling door vulkanische landschappen, kratermeren en thermische gebieden. Het biedt indrukwekkende uitzichten en is een paradijs voor wandelaars.
Skigebieden op Mount Ruapehu zorgen voor winterse recreatie. De culturele betekenis en adembenemende natuur maken Tongariro een unieke bestemming.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in de regio Taupō en Tongariro National Park. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Mount Tongariro, Nieuw-Zeeland
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.