Tasmanië

Accommodaties

SCROLL

Tasmanië

Accommodaties

De kleinste en meest zuidelijk gelegen staat van Australië. Deze staat, met een oppervlakte vergelijkbaar met die van de Benelux, heeft ongeveer 500.000 inwoners. Hier vindt u dan ook de absolute rust in een van de vele ongerepte natuurgebieden die dit eiland rijk is. Op Tasmanië treft u de overblijfselen aan van de tijd dat dit eiland vooral gebruikt werd als strafkolonie.

Tasmanië staat bekend om zijn ongerepte wildernis met torenhoge 2000 jaar oude Huon Pines, kristalhelder water en hoge bergtoppen. Macquarie Harbour, Gordon River en de majestueuze Cradle Mountain zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Ontdek de roze granieten bergen, witte zandstranden, grijsgroene casuarinas en zout water zo blauw als saffier in Freycinet. Wandelen, trektochten maken, varen, fietsen en toeren zijn allemaal geweldige manieren om dit ongerepte land te ontdekken. Verse lokale producten zijn een extra bonus.

Met dagelijkse vluchten vanuit Melbourne, Sydney, Adelaide en Brisbane is Tasmanië een onmisbaar onderdeel van uw reis naar Australië.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties op Tasmanië. Van grote hotelketens tot luxe verblijven en van lodges of resorts tot unieke accommodaties.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Tasmania
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.