Red Centre

Accommodaties

SCROLL

Red Centre

Accommodaties

Het Red Centre van Australië is een buitengewoon landschap van woestijnvlakten, verweerde bergketens, rotsachtige kloven en enkele van de meest heilige plaatsen van Aboriginal Australië, waaronder Uluru en Kata Tjuṯa. Het ontleent zijn naam aan de schitterende rode aarde in het gebied, is het hart van de Outback van het land.
Kings Canyon, de prachtige MacDonnell Ranges, drijven in een waterpoel in de outback, dineren onder een sterrenhemel terwijl je wordt geserenadeerd door een didgeridoo, en ‘s werelds beroemdste rots van kleur zien veranderen bij zonsopgang en zonsondergang zijn slechts enkele van de enige in Australië ervaringen van het
Red Centre. De contrasterende kleuren van terracotta, blauw en groen maken plaats voor weidse panorama’s tegen de stilte van de woestijn.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in de Red Centre. Van grote hotelketens tot luxe verblijven en van lodges of resorts tot unieke accommodaties.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Red Centre Australia
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.