Picton & Blenheim Marlborough Region

Accommodaties

SCROLL

Picton & Blenheim - Marlborough Region

Accommodaties

Picton en Blenheim, gelegen in de betoverende Marlborough-regio van Nieuw-Zeeland, vormen een onvergetelijke bestemming. Picton, aan de kust, verwelkomt bezoekers met zijn pittoreske haven en toegangspoort tot de adembenemende Queen Charlotte Sound. Blenheim, in het hart van de wijnstreek, betovert met uitgestrekte wijngaarden en bekroonde wijnen.

Ontdek de schilderachtige Queen Charlotte Track, een wandelparadijs langs de kust. Verken de beroemde Marlborough-wijngaarden, waar je kunt genieten van proeverijen van wereldklasse sauvignon blanc en andere heerlijke variëteiten. Maak een ontspannen cruise door de ongerepte Sounds en bewonder het kristalheldere water en weelderige bossen. Cultuurliefhebbers kunnen het Omaka Aviation Heritage Centre verkennen, met meeslepende luchtvaartexposities. Voor de natuurliefhebbers biedt de Tirohanga Track prachtige uitzichten op de Wairau-vallei.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Picton en Blenheim. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Marlborough Region New Zealand
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.