Palm Cove &
Port Douglas

Accommodaties

SCROLL

Palm Cove & Port Douglas

Accommodaties

Palm Cove, gelegen aan de noordoostelijke kust van Queensland, Australië, is een idyllisch stranddorp omgeven door wuivende palmbomen en weelderige tropische vegetatie. Dit schilderachtige kustplaatsje, slechts een korte rit ten noorden van Cairns, biedt een ontspannen toevluchtsoord met witte zandstranden en een azuurblauwe zee. De met palmbomen omzoomde boulevard is bezaaid met boetieks, restaurants en spa’s, waardoor het een perfecte bestemming is voor stellen op zoek naar romantiek en ontspanning. De nabijheid van het Great Barrier Reef en het regenwoud maakt Palm Cove ook tot een ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke excursies.

Port Douglas, iets verder naar het noorden van Cairns, is een charmant kustplaatsje dat dienst doet als toegangspoort tot zowel het Great Barrier Reef als de Daintree Rainforest. Deze sfeervolle stad wordt gekenmerkt door met bomen omzoomde straten, historische gebouwen en een ontspannen sfeer. De jachthaven van Port Douglas biedt vertrekpunten voor snorkel- en duiktochten naar het rif, terwijl de met cafés bezaaide straten en boetieks de stad een gezellige uitstraling geven. Port Douglas is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de natuurlijke schoonheid van het tropische noorden van Queensland, terwijl het ook luxe resorts en uitstekende eetgelegenheden biedt voor een comfortabel verblijf.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Palm Cove en Port Douglas. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.