Mpumalanga & Krugerpark

Accommodaties

SCROLL

Mpumalanga & Krugerpark

Accommodaties

Mpumalanga, betekent ‘plaats waar de zon opkomt’ in de lokale taal, en het is een provincie in het noordoosten van Zuid-Afrika die bekend staat om zijn adembenemende landschappen en ongerepte natuur. Een van de meest iconische bestemmingen in Mpumalanga is het wereldberoemde Kruger National Park, dat grenst aan Mozambique
en Zimbabwe.

Mpumalanga staat bekend om zijn weelderige groene heuvels, diepe valleien en adembenemende panorama’s. Het is de thuisbasis van de Panoramaroute,
een schilderachtige reis langs indrukwekkende natuurlijke formaties zoals de Blyde River Canyon, Bourke’s Luck Potholes en de Drie Rondavels. Deze regio biedt een overvloed aan activiteiten, waaronder wandelen, wild spotten en het verkennen van historische plaatsen. In Mpumalanga kunnen reizigers genieten van avontuurlijke activiteiten zoals ballonvaarten boven de Blyde River Canyon, boottochten op de Blyde Dam, en een bezoek aan historische plaatsen zoals Pilgrim’s Rest, een voormalig goudmijnstadje uit de 19e eeuw.

Het Kruger National Park, opgericht in 1898, is een van de oudste en meest prestigieuze wildreservaten ter wereld. Met een oppervlakte van ongeveer 20.000 vierkante kilometer herbergt het park een ongeëvenaarde diversiteit aan flora en fauna. Bezoekers hebben de kans om de “Big Five” (leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn)
en vele andere wilde dieren in hun natuurlijke habitat te zien tijdens spannende safari’s.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Mpumalanga en het Krugerpark. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.