Mount Cook &
Lake Tekapo

Accommodaties

SCROLL

Mount Cook & Lake Tekapo

Accommodaties

Mount Cook, ook bekend als Aoraki, rijst majestueus op als de hoogste piek van Nieuw-Zeeland. Dit indrukwekkende natuurwonder trekt avonturiers en natuurliefhebbers aan met zijn majestueuze alpiene landschappen, eeuwige sneeuwvelden en glinsterende gletsjers. Wandelaars kunnen genieten van adembenemende tochten,
terwijl sterrenkijkers betoverd worden door de heldere nachtelijke hemel. De omgeving van Mount Cook biedt een serene ontsnapping aan de drukte, met turquoise meren en betoverende flora. Dit iconische berglandschap belichaamt de ruige schoonheid van Nieuw-Zeeland en blijft een onvergetelijke bestemming voor reizigers.

Lake Tekapo, gelegen in het hart van Nieuw-Zeeland, betovert met zijn serene schoonheid. Het glinsterende turquoise water wordt omlijst door met sneeuw bedekte bergen, waaronder de majestueuze Southern Alps. De beroemde Tekapo Lupine Fields schilderen het landschap met levendige kleuren tijdens het bloeiseizoen. Aan de oevers staat de idyllische Church of the Good Shepherd, een historisch juweeltje met uitzicht op het meer en de sterrenhemel. ‘s Nachts transformeert de locatie in een Dark Sky Reserve, waardoor het een paradijs is voor sterrenkijkers. Of je nu geniet van de kalme wateren, de kleurrijke flora of de betoverende sterrenhemel, Lake Tekapo is een onvergetelijke bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Mount Cook en Lake Tekapo. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Aoraki Mackenzie International Dark Sky Reserve
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.