Invercargill &
Stewart Island

Accommodaties

SCROLL

Invercargill & Stewart Island

Accommodaties

In het meest zuidelijke puntje van Nieuw-Zeeland prijkt Invercargill, doordrenkt van geschiedenis en omringd door betoverende natuur. Verken de stad met zijn Victoriaanse architectuur en ontdek de culturele schatten in het Southland Museum and Art Gallery. Hier ontdek je ook de invloed van “The World’s Fastest Indian”, het verhaal van
de legendarische motorrijder Burt Munro. Queens Park biedt een oase van rust met weelderige tuinen en boeiende dierenverblijven.

Vanuit de haven van Bluff vertrek je naar Stewart Island, een ongerept paradijs bekend om zijn serene schoonheid en overvloedige natuur. Rakiura National Park op
het eiland biedt een ongeëvenaarde ervaring met weelderige bossen, afgelegen stranden en diverse wandelpaden. Spot unieke vogelsoorten, waaronder de zeldzame Southern Brown Kiwi, die hier in hun natuurlijke habitat floreren. Stewart Island deelt niet alleen de geheimen van de natuur maar ook het verhaal van de Maori-cultuur
en vroege Europese nederzettingen. De ontspannen levensstijl en ongerepte wildernis maken het eiland een toevluchtsoord van de drukte.
Deze unieke combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur maakt een reis naar Invercargill en Stewart Island een onvergetelijk avontuur.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Invercargill en op Stewart Island. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Stewart Island, Nieuw-Zeeland
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.