Franz Josef
& Fox Glacier

Accommodaties

SCROLL

Franz Josef & Fox Glacier

Accommodaties

Franz Josef en Fox Glacier, gelegen aan de westkust van Nieuw-Zeeland, bieden een ongeëvenaarde glaciaire pracht. Deze majestueuze ijsreuzen bewegen langzaam door een schilderachtig landschap van bergen en regenwouden. Ontdek de unieke mogelijkheid om deze natuurwonderen te verkennen, variërend van schilderachtige wandelingen tot spannende helikoptervluchten. Beide gletsjers presenteren indrukwekkende ijsformaties en gletsjerspleten, waardoor elke bezoeker wordt getrakteerd op een onvergetelijk schouwspel. Of je nu kiest voor een rustige wandeling over het ijs of een adembenemende helikoptervlucht, Franz Josef en Fox Glacier bieden een unieke ervaring van de overweldigende kracht en schoonheid van de natuur.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Auckland. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

west coast glaciers, New Zealand
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.