Barrier Reef Island Resorts

Accommodaties

SCROLL

Barrier Reef Island Resorts

Accommodaties

Barrier Reef Islands verwijst over het algemeen naar de eilanden die deel uitmaken van het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld, gelegen voor de noordoostkust van Australië. Deze eilanden bieden een ongeëvenaarde combinatie van natuurlijke schoonheid, biodiversiteit en avontuurlijke mogelijkheden.
Hier zijn enkele prominente Barrier Reef Islands:

Heron Island: Gelegen in het zuidelijke deel van het Great Barrier Reef, staat bekend om zijn overvloedige zeeleven en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden.
Heron Island biedt een ontspannen sfeer en is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers.

Lady Elliot Island: Aan de zuidkant van het Great Barrier Reef, staat bekend om zijn ongerepte koraalriffen en de mogelijkheid om manta’s te zien. Het eiland is een geweldige plek voor duiken, snorkelen en het observeren van zeeschildpadden.

Lizard Island: Een luxe resorteiland aan de noordelijke punt van het Great Barrier Reef. Biedt exclusieve accommodaties, prachtige stranden en eersteklas duikmogelijkheden.

Hamilton Island: Gelegen in de Whitsunday Islands, fungeert als een toegangspoort tot het Great Barrier Reef. Hamilton Island biedt een breed scala aan accommodaties, restaurants en recreatieve activiteiten.

Green Island: Dichtbij Cairns, biedt dagtochten en accommodaties. Het eiland is bekend om zijn heldere water, koraalriffen en het Marineland Melanesia, een zeeleven-
en krokodillenpark.

Fitzroy Island: Een tropisch eiland met regenwouden en koraalstranden. Het is een ideale bestemming voor snorkelen, wandelen en ontspannen aan het strand.

De Barrier Reef Islands vormen een divers scala aan bestemmingen, variërend van luxe resorts tot afgelegen natuuroorden, allemaal met de prachtige achtergrond van het Great Barrier Reef en zijn unieke mariene leven. Ze bieden bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de rijke biodiversiteit en de adembenemende omgeving van een van ‘s werelds meest opmerkelijke natuurlijke wonderen.

 

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.