The Winchester

Boutique Hotel

4/5

Travel Sustainable Level 2

The Winchester Hotel is onmogelijk te missen en valt op met een gedurfde aantrekkingskracht aan de rand van de altijd bruisende Sea Point Promenade.
De pracht en praal van dit in 1920 gebouwde icoon in Kaaps-Hollandse stijl wordt alleen geëvenaard door het uitzicht op de Tafelberg en de Atlantische Oceaan die het etablissement omlijsten.

Het Winchester Hotel heeft 78 kamers, waaronder verschillende suites en lofts.
Een aantal kamers biedt uitzicht op de oceaan of de bergen en elke kamer heeft een opvallende inrichting die voortbouwt op een monochroom palet met vleugjes kleur en eigenzinnigheid, waaronder prachtige stoffen van Ardmore. Het Winchester Hotel heeft een zwembad en een binnenplaats in Italiaanse stijl, omringd door palmbomen en fonteinen. Alle kamers en suites van The Winchester Hotel hebben een originele Kaaps-Hollandse inrichting en zijn voorzien van airconditioning, satelliettelevisie en thee- en koffiefaciliteiten. In elke badkamer is een badjas beschikbaar.

In het Shoreditch Restaurant wordt een volledig Engels ontbijt geserveerd.
Het serveert ook Zuid-Afrikaanse gerechten met een Europese twist, binnen of op het terras. Elke zaterdag is er een high tea en op zondag zijn er jazzbrunches met livemuziek. Gasten kunnen holistische behandelingen ondergaan in de Sanctuary Spa of gaan paragliden op de stranden. Ondertussen kan het 24-uurs receptiepersoneel een pendeldienst regelen naar de internationale luchthaven van Kaapstad,
25 km verderop.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.