The Vibe Sydney Darling Harbour

Darling Harbour views

/5

Zen is een gemoedstoestand en die vind je in het Vibe Hotel Sydney Darling Harbour. Het hotel biedt gasten een nieuwe kant van Sydney, een die een mix van ‘hole-in-the-wall’ restaurants en bezienswaardigheden van wereldklasse in de buurt viert. Zodra je voet buiten het hotel zet, neemt het bruisende CBD van Sydney je mee op een reis vol fantastische smaken en onvergetelijke momenten.

Als je na een drukke dag terugkeert naar het Vibe Hotel Sydney Darling Harbour, word je verwelkomd in de sereniteit van de verscholen locatie. Ga naar je kamer voor wat onbeperkte rust en geniet van het op Manhattan geïnspireerde ontwerp dat harmonieert met de casual cool van Sydney. Surf op het web met gratis Wi-Fi, geniet van de moderniteit van de gebogen regendouches of luier gewoon een uurtje weg op de ingebedde daglounges aan het raam.

Ga naar de Above 319 om champagne te drinken onder de sterren, met een van de beste dakrestaurants en -bars van Sydney op slechts een liftrit afstand. De finishing touch van het levendige dak is het verwarmde zwembad, zodat gasten kunnen afkoelen tijdens de zomermaanden of in stijl warm kunnen blijven als het koeler is. Voor een drankje en een diner met een ander uitzicht ga je naar beneden naar de casual eetgelegenheid van het hotel, The Sussex Store. Het is van vroeg tot laat geopend en de ideale plek voor alles van een snelle kop koffie tot een ontspannen lunch. Voor degenen die in hun eigen ruimte willen opladen, is er roomservice beschikbaar.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.