Sea Dragon Kangaroo Island

Welcome to our paradise

/5

Stap op een eiland zoals geen ander en geniet van een spectaculair landschap,
een overvloed aan wilde dieren, heerlijke wijnen en smaakvolle producten,
allemaal vanaf de drempel van je prachtige toevluchtsoord. Onze accommodatie aan het strand nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van je tijd weg, gehost door fantastisch personeel dat erop gebrand is om dit speciale stukje Zuid-Australië met je te delen. Luister naar het geluid van de kabbelende golven op ons afgelegen strand terwijl je wegzakt in je favoriete boek. Hoor hoe kangoeroe joeys naar de buidel van hun moeder huppelen en hoe inheemse vogels de nieuwe dag verwelkomen.
Proef de producten van onze lokale leveranciers en bekijk de bezienswaardigheden van onze wereldberoemde nationale parken. Dit alles staat je te wachten tijdens je Sea Dragon-ontsnapping. En terwijl ons fantastische strand ideaal is voor verkoeling in de zomer, is Sea Dragon ideaal voor een romantische winterontsnapping terwijl je het weer over de zee ziet komen onder het genot van een glas lokale rode wijn
of lekker knus in de warmte van je accommodatie met uitzicht op de oceaan.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.