Saffire Freycinet

Luxury all-inclusive resort

/5

Saffire Freycinet is een bekroond all-inclusive luxe resort, gelegen in het hart van het prachtige Freycinet National Park in Tasmanië. Saffire, een juweeltje in Coles Bay, biedt de ultieme ervaring van luxe accommodatie in Australië. Ervaar deze ontspanning in een luxe lodge, tegen de prachtige achtergrond van Wineglass Bay.

Saffire onderscheidt zich niet alleen door het ontwerp en de kenmerken, maar ook door de aanpak van op maat gemaakte ervaringen en arrangementen. Onze luxe Freycinet-accommodatie beschikt over 20 luxe suites met adembenemend uitzicht op de Hazards Mountains. We bieden ook een luxe dagspa en onvergetelijke culinaire aanbiedingen en ervaringen. Saffire is zoveel meer dan een vakantieoord.

Als een van de enige luxe accommodaties in Australië in het Freycinet National Park hebben gasten exclusieve toegang tot enkele van de prachtige natuurwonderen van Tasmanië. Maak een wandeling met een gids door de ongerepte wildernis, verken de afgelegen baaien van Great Oyster Bay of ontspan gewoon op je privébalkon en geniet van het panoramische uitzicht.

Minimum verblijf van twee nachten.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.