Longitude 131

Australia’s heartland at Longitude 131˚

/5

Met een direct uitzicht op Uluru en over de woestijn naar Kata Tjuta is Longitude 131˚ het meest gevierde luxekamp van Australië. Verspreid tussen de roodgekleurde duinen van de Central Desert liggen zestien tentpaviljoens, die elk een band hebben met het Outbacklandschap en zijn erfgoed en een glamoureuze uitvalsbasis vormen om het ongelooflijke Red Centre te verkennen. Ontdek levendige Aboriginal kunstwerken naast overblijfselen van de ontdekkingsreizigers uit de regio, een bar en restaurant met eigentijdse Australische gerechten en vriendelijk personeel dat klaarstaat om een verhaal te delen.

Een verblijf bij Baillie Lodges is het ervaren van de luxe van reizen. Elke Baillie accommodatie is gelegen in een buitengewone natuurlijke bestemming, met een persoonlijke ervaring van de cultuur en geschiedenis, de kunst en het natuurlijke erfgoed en lokaal eten en wijn van regionale producenten. Samen zijn de luxe lodges tijdloos in ontwerp, met talloze doordachte details die samen een echt warm welkom creëren, een vrijgevigheid van geest. De routes voor gasten zijn zo ontworpen dat ze het meeste uit elk verblijf halen, waardoor een persoonlijke, blijvende band met de bestemming ontstaat.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.