Lilianfels Blue Mountains Resort & Spa

A Blue Mountains icon

/5

Ontsnap naar de wereldberoemde Blue Mountains, die op de Werelderfgoedlijst staan, en geniet van luxe resort accommodatie in Lilianfels Blue Mountains Resort
& Spa. Op slechts 90 minuten rijden van Sydney CBD is Lilianfels Blue Mountains Resort & Spa een gerenommeerd toevluchtsoord voor ontspanning en een genot voor fijnproevers in een van de mooiste bestemmingen van Australië, met pittoreske Jamison valleien en steile hellingen, overvloedig wildleven en schilderachtige attracties direct voor de deur.

Of je nu een romantisch uitje plant, een weekend met de meiden of je maten,
of een leuke familievakantie, ons luxe Blue Mountains hotel biedt voor elk wat wils. Kom tot rust en laat je verwennen in de Lilianfels Day Spa, verbrand wat energie
op de tennisbaan of een van de twee verwarmde zwembaden en geniet van gerenommeerde lokale wijnen en producten in onze met meerdere prijzen bekroonde restaurants en bars.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.