Crystalbrook Flynn

Luxe midden in het hart van Cairns

/5

Crystalbrook Flynn is een leuke en energieke sociale vlinder – het natuurlijke leven van het feest. Op een steenworp afstand van de Cairns Esplanade promenade voel je je alsof je midden in de actie zit. Bereid je voor om vermaakt te worden.
Adem in, neem de duik, kom even tot rust en doe het dan allemaal nog een keer.

Crystalbrook Flynn ligt aan de poort van het Great Barrier Reef en is de plek om te zien en gezien te worden. Luxe accommodatie, ongeëvenaard uitzicht op zee,
glazen zwembaden en een sociaal centrum van restaurants en bars, allemaal in het hart van Cairns, dicht bij alle attracties zoals het Cairns Aquarium & Cairns Museum. Wat wil je nog meer?

Flynn is een plek om te zien en gezien te worden en biedt een scala aan ruime kamers en suites, luxe voorzieningen met regenwouddouches, glamoureuze glazen zwembaden, heerlijke spabehandelingen, eco-transport, eetervaringen en gastronomische roomservice. Het luxe hotel beschikt ook over moderne conferentie- en vergaderzalen voor wie zaken wil combineren met plezierige vrijetijdsbesteding.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.