Adina Appartment Hotel Melbourne

Stylish home in the heart of the city

/5

Adina Apartment Hotel Melbourne is een oase van luxe in het bruisende hart van Melbourne, de culturele hoofdstad van Australië. Strategisch gelegen voor het ontdekken van wereldklasse winkels, verborgen bars en trendy eetgelegenheden, biedt het hotel een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf.

Met een aanbod van 155 ruime en volledig uitgeruste studio-, een-, twee- en driekamerappartementen, perfect ontworpen voor groepen en gezinnen, belichaamt Adina Melbourne de perfecte thuisbasis voor diverse reizigers. Voor degenen die op zoek zijn naar een verheven verblijf, zijn er 11 prachtig ontworpen penthouse appartementen met adembenemend uitzicht, gezellige terrassen en een loftontwerp geïnspireerd op New York City. Elk detail, van de lobby tot de appartementen, getuigt van verfijnd interieurontwerp, met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht door de ruimte laten stromen.

De kamers zijn voorzien van keuken- en kitchenettefaciliteiten, wasfaciliteiten
en gratis WiFi door het hele hotel. Na een dag vol winkelen kunnen gasten ontspannen in de sauna, een verfrissende duik nemen in het verwarmde binnenzwembad, of hun fitness op peil houden in de ultramoderne fitnessfaciliteiten.

Het hotel is gunstig gelegen op loopafstand van populaire eetgelegenheden zoals Hardware Lane, Centre Place en Degraves Street. Voor verdere verkenningen biedt het hotel on-site parkeergelegenheid en ligt het op een korte afstand van het Southern Cross Station. Voor zakenreizigers zijn er unieke conferentiefaciliteiten, waaronder vijf vergaderzalen, een theaterzaal en een cocktailruimte, waardoor het de ideale keuze is voor een veelzijdig en comfortabel verblijf in het hart van de CBD.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.