Maui

Feel at home, wherever you roam

SCROLL

Camper verhuur

Vakantievrijheid ervaren in Australië en Nieuw-Zeeland in een eersteklas camper is nog nooit zo betaalbaar geweest. Alle campers zijn maximaal 2,5 jaar oud.
Zwerf rond, blijf en speel, en boek met vertrouwen wanneer je bij maui boekt. Maui is toonaangevend in eersteklas campers voor Australië en Nieuw-Zeeland, met moderne voertuigen, panoramisch uitzicht, veel opbergruimte en alle luxe voor een volledig verzorgde vakantie. Mis uw kans niet om Australië of Nieuw-Zeeland te zien als nooit tevoren, in een camper van Maui.

Wij geloven dat er geen betere manier is om Australië of Nieuw-Zeeland te zien dan over de weg, en een camper huren biedt je ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit om je eigen avontuur uit te stippelen. Met zo’n divers landschap wacht er om elke hoek een nieuw avontuur en uitzicht op je. Verken de ongerepte kustlijnen en het bruisende zeeleven tot wijnmakerijen van wereldklasse en de uitgestrekte rode zandvlakten in de outback. Een camper huren is de perfecte manier om van de gebaande paden af te gaan en al deze iconische bezienswaardigheden te ontdekken. Maui campers zijn beschikbaar op 10 locaties in Australië, met vestigingen in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney, zodat je nooit te ver weg bent van een ongelooflijk camperavontuur. Maui campers zijn ook beschikbaar
in Nieuw-Zeeland in Auckland, Christchurch en Queenstown.

Voordelen

Alle campers beschikken over de nieuwste technologie en zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak.
10 ophaal locaties in het hele land; het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een camper te pakken en op weg te gaan.
Wij staan achter je, zelfs als je omstandigheden veranderen.
Hulp video’s, navigatie en 24/7 telefonische ondersteuning via onze thl Roadtrip-technologie.
Gecertificeerd als COVID Clean Practicing bedrijf; u kunt met een gerust hart afhalen bij onze vestigingen.
Aanbevolen parkeeropties in de buurt van onze filialen voor ultiem gemak aan het begin en einde van je reis.
Bekijk de wonderen van Australië op een nieuwe manier en doe nieuwe en unieke ervaringen op met Winery Havens.
We bestaan al meer dan 35 jaar en hebben een gemiddelde beoordeling van 90% over meer dan 6550 klantbeoordelingen.
Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.