Britz

Your unforgettable holiday starts here

SCROLL

Britz

Camper verhuur

Voor degenen die op zoek zijn naar een iets oudere maar goed uitgeruste camper. De Britz campers zijn maximaal 5,5 jaar oud.

Britz Australia is perfect voor een gezinsuitstapje, een avontuur met vrienden of een ontsnapping met z’n tweeën. Met genoeg ruimte voor de volwassenen, de kleintjes en zelfs de hond, hebben onze volledig uitgeruste 2WD en 4WD campers alles wat je nodig hebt voor een onbeschreven vakantie-ervaring. Boek en reis met vertrouwen wanneer je kiest voor Britz.

Voordelen

We hebben voor elke reisstijl en elk budget een camper in onze vloot, klaar voor jouw avontuur.
Afhalen bij 10 vestigingen in het hele land; het was nog nooit zo gemakkelijk om een camper te pakken en Australië te ervaren.
We staan achter je, zelfs als je omstandigheden veranderen.
We zijn bij je onderweg via: Hulpvideo’s, navigatietools en 24/7 telefonische ondersteuning via onze thl Roadtrip-technologie.
Jouw gezondheid en welzijn zijn onze eerste prioriteit. Gecertificeerd als COVID Schoon Praktiserend Bedrijf.
Aanbevolen parkeeropties in de buurt van onze filialen voor ultiem gemak aan het begin en einde van je reis.
Opties om je huisdieren mee te nemen wanneer je boekt bij Britz Australia.
We zorgen al meer dan 35 jaar voor onvergetelijke vakanties en hebben een gemiddelde waardering van 4,5* in meer dan 20.600 beoordelingen.
Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.