The Northern Explorer

Auckland - Wellington

SCROLL

The Northern Explorer

Treinreis

De prachtige, nieuwe ‘Northern Explorer’ trein, is de makkelijkste, meest comfortabele en stress-vrije manier om van het centrum van Auckland naar het centrum van Wellington te reizen. U kunt zelfs uitstappen in het Tongariro National Park. Verken het landelijke hart van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland tijdens deze epische treinreis van 648 km van Auckland naar Wellington.

Onze Northern Explorer trein verbindt het multiculturele Auckland met onze bruisende hoofdstad Wellington. Met een unieke mix van internationale prestige en lokale cultuur, zijn beide uitstekende plaatsen om je avontuur te beginnen of te eindigen. Bekijk de schilderachtige wonderen van Middle Earth, zweef over torenhoge viaducten, over de hoogvlakten van het vulkanisch plateau en onder drie machtige vulkanen.

De trein rijdt over de historische ‘North Island Main Trunk’ spoorlijn (NIMT), die in 1885 werd aangelegd en werd voltooid in 1908, met indrukwekkende technische hoogstandjes als het Raurimu Spiraal, de Turangarere Horseshoe en het Makatote Viaduct.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.