Rovos Rail

Treinreizen door Afrika

SCROLL

Rovos Rail

Treinreis

Sinds de oprichting in 1989 heeft Rovos Rail een internationale reputatie opgebouwd met reizen van wereldklasse. In een reeks op maat gemaakte treinreizen van 48 uur tot 15 nachten verbindt Rovos Rail enkele van de mooiste bestemmingen van het continent met een verscheidenheid aan excursies buiten de trein. Stap aan boord van de oldtimer rijtuigen met houten panelen en leun achterover terwijl achter het raam de meest gevarieerde landschappen zich ontvouwen. Met discrete en vriendelijke service, een topkeuken en een selectie van de beste wijnen van Zuid-Afrika grijpt Rovos Rail terug naar een eenvoudiger, eleganter tijdperk dat de tijdloze gratie en hoge romantiek van de Afrikaanse verkenning omvat.

De prachtig herbouwde treinen, die kunnen worden getrokken door diesel- of elektrische locomotieven, vervoeren maximaal 72 passagiers in 36 prachtig ingerichte suites
en zijn ook beschikbaar voor charter, terwijl de evenemententrein geschikt is voor maximaal 250 gasten en geschikt is voor reizen overdag. De Deluxe suites zijn 11m², hebben ook een zitje, echter alleen een douche en toilet in de badkamer. De 3e categorie is de Pullman Suite met een oppervlakte van 7m² compact in afmeting. Deze suite heeft twee 1-persoonsstapelbedden welke overdag worden omgebouwd tot een bank. De badkamer is identiek aan die van de Deluxe Suites.

Het team van QAS holidays helpt u graag met het vinden van de perfecte treinreis voor u.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.