Namibia Wonderland

Windhoek - Windhoek

SCROLL

Namibia Wonderland

Classic, Superior of Country style

Gedurende deze complete autoreis doet u de belangrijkste hoogtepunten van Namibië aan. Namibië is een land van adembenemende contrasten, waar de uitgestrekte Kalahari-woestijn overgaat in de verbluffende diepten van de Fish River Canyon. De spookstad Kolmanskop herinnert bezoekers aan vervlogen tijden, terwijl de duinen van Sossusvlei en Dead Vlei een surrealistisch landschap vormen dat bijna buitenaards aandoet.

Het land herbergt ook cultureel erfgoed van onschatbare waarde, zoals de tradities van de San- en Damara-volkeren, en is de thuisbasis van een rijke biodiversiteit, te zien in het wereldberoemde Etosha National Park. Namibië is een schatkamer van natuurlijke en culturele wonderen.

Op diverse plekken verblijft u 2 nachten, waardoor u voldoende tijd heeft de omgeving te verkennen en volop te genieten. Ook voor alle autoreizen in Namibië geldt dat het programma slechts een suggestie is, welke geheel aan uw wensen en tijdsschema kan worden aangepast. Een combinatie van de 3 accommodatie categorieën is ook een optie.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.