InterIslander

Ferry

SCROLL

InterIslander

Ferry

Er is slechts één manier om tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland van het Noordereiland naar het Zuidereiland, of andersom, te reizen met uw auto of camper:
met de InterIslander. Deze veerdienst vaart dagelijks tussen de eilanden en vervoert passagiers, auto’s, vrachtwagens en treinwagons. De overtocht duurt ongeveer 3 uur
en biedt circa 11 afvaarten per dag tussen Wellington en Picton en vice versa. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan reistijden die passen bij uw planning, zelfs als u met een motorhome reist. Tijdens de overtocht kunt u genieten van een wandeling op het dek, het adembenemende uitzicht bewonderen, een film bekijken of een hapje eten.

Voor een extra comfortabele ervaring kunt u tegen bijbetaling kiezen voor de exclusieve en rustige ‘Aretere Plus Lounge’ of de ‘Kaitaki Plus Lounge’. Hier vindt u comfortabele banken en gratis wifi, koffie, bier, wijn en lichte snacks. De overtocht door de Marlborough Sounds is een hoogtepunt op zich en biedt prachtige uitzichten.

Het is raadzaam om uw overtocht van tevoren te boeken, aangezien de boekingen snel vol zitten. Het team van QAS holidays staat klaar om u hierbij te helpen.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.