Wellington

Hoofdstad

SCROLL

Wellington

Hoofdstad

Wellington, gelegen aan de zuidelijke punt van het Noordereiland, is de levendige hoofdstad van het land. Deze compacte stad staat bekend om haar bruisende cultuur, kunstzinnige scene, prachtige natuurlijke omgeving en uitstekende eetgelegenheden. Met zijn schilderachtige haven, kleurrijke huizen op de heuvels en
adembenemende uitzichten, biedt Wellington een unieke mix van stedelijk plezier en natuurlijke schoonheid.

Bezoekers kunnen genieten van musea, galerijen, theaters, boetiekjes en gezellige cafés, allemaal op loopafstand van elkaar. Bovendien is Wellington de thuisbasis van een bloeiende culinaire scene, met talloze restaurants en markten die lokale gerechten en internationale smaken serveren. Voor natuurliefhebbers zijn er prachtige wandelpaden, parken en tuinen om te verkennen, waaronder de nabijgelegen Rimutaka en Tararua Ranges. Te Papa, het nationale museum, herbergt boeiende tentoonstellingen.
De kabelbaan brengt je naar de top van de heuvel voor panoramisch uitzicht. Wandel langs de levendige Cuba Street met zijn boetiekjes en eetgelegenheden.
De sfeervolle haven nodigt uit tot ontspannen wandelingen en biedt toegang tot het Zuidereiland via de veerboot.
Kortom, Wellington is een levendige en veelzijdige stad die voor iedereen wel iets te bieden heeft.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.