Victoria Falls

Een natuurspektakel tussen Zambia en Zimbabwe

SCROLL

Victoria Falls

Ontdek de majestueuze Victoria Falls, gelegen op de grens van Zambia en Zimbabwe, en laat je betoveren door een van de grootste natuurlijke wonderen op aarde.
Met zijn imposante watervallen en overweldigende schoonheid biedt dit UNESCO Werelderfgoed een onvergetelijke reiservaring. Ook wel bekend als “The Smoke that Thunders,” wekt de lokale naam Mosi-oa-Tunya de kracht en grandeur van de watervallen tot leven. Het bulderende geluid en de opstijgende nevel zijn kenmerkend voor dit indrukwekkende spektakel.

Devil’s Pool Avontuur: Durfals kunnen de adrenaline laten stromen met een bezoek aan Devil’s Pool, een natuurlijk zwembad aan de rand van de watervallen.
Hier kun je letterlijk op de rand van de afgrond zwemmen, een ervaring die je hart sneller doet kloppen.

Lokale Cultuur en Ambacht: Verken de omliggende dorpen en maak kennis met de lokale cultuur. Ontdek ambachtelijke markten waar handgemaakte souvenirs en traditionele kunstwerken worden aangeboden.

Zonsondergang op de Zambezi-rivier: Sluit je dag af met een betoverende zonsondergangscruise op de Zambezi-rivier. Geniet van het kleurenspel aan de horizon terwijl de zon langzaam achter de watervallen verdwijnt.

De watervallen zijn het meest spectaculair tijdens het regenseizoen (november-april), maar het droge seizoen (mei-oktober) biedt een helderder zicht. Neem regenkleding mee voor een bezoek aan de watervallen, vooral tijdens het regenseizoen. Controleer de visumvereisten, aangezien de watervallen zowel vanuit Zambia als Zimbabwe toegankelijk zijn.

Victoria Falls is niet alleen een bestemming; het is een reis naar de kracht en pracht van Moeder Natuur. Laat je verrassen door dit adembenemende natuurlijke fenomeen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.