Tuinroute

Een reis door natuurlijke pracht

SCROLL

Tuinroute

De betoverende Tuinroute, een van Zuid-Afrika’s meest schilderachtige reisroutes die zich uitstrekt langs de zuidkust. Met een adembenemende combinatie van
weelderige landschappen, charmante dorpjes en avontuurlijke activiteiten biedt deze route een onvergetelijke reiservaring.

De Tuinroute onthult een aaneenschakeling van adembenemende vergezichten, met uitzicht op de glinsterende Indische Oceaan aan de ene kant en majestueuze bergketens aan de andere kant. Bezoek The Heads, waar de lagune en de oceaan samenkomen, en geniet van de uitgestrekte uitzichten over de oceaan. Langs de route vind je sfeervolle dorpjes met een rijke geschiedenis en warme gastvrijheid. Stop in Knysna voor de beroemde oesters en verken het kunstzinnige Plettenbergbaai. Maak een wandeling door de charmante straatjes van Wildernes en ontdek de ontspannen sfeer die de Tuinroute kenmerkt.

Voor de avontuurlijke reiziger biedt de Tuinroute tal van opwindende mogelijkheden. Waag je aan bungeejumpen bij de Bloukransbrug, een van ‘s werelds hoogste commerciële bungeejumplocaties. Verken Tsitsikamma Nationaal Park, waar je kunt wandelen tussen eeuwenoude bomen en genieten van schilderachtige uitzichten.
Breng een bezoek aan het Goukamma Nature Reserve en de Robberg Nature Reserve, waar je kunt wandelen door ongerepte natuur en mogelijk inheemse dieren
kunt spotten.

De beste tijd om de Tuinroute te verkennen is tijdens de milde zomermaanden van november tot maart. Zorg voor comfortabele kleding, wandelschoenen en een camera om de onvergetelijke momenten vast te leggen.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.