Serengeti
National Park

Episch wildsafari paradijs

SCROLL

Serengeti National Park

Stap in het Serengeti National Park, een ongerept stuk Tanzania dat bekend staat als de thuisbasis van een van ‘s werelds meest verbazingwekkende wildmigraties.
Dit uitgestrekte savannelandschap, doordrenkt van biodiversiteit, biedt een buitengewoon schouwspel van wilde dieren en spectaculaire natuurlijke fenomenen.

De Grote Migratie: De jaarlijkse Grote Migratie in het Serengeti National Park betovert met miljoenen gnoes, zebra’s en gazellen die op zoek naar voedsel de savannes doorkruisen. Deze natuurlijke reis, geleid door seizoensgebonden regenval, biedt niet alleen indrukwekkende wildobservaties, inclusief de dramatische rivieroversteek,
maar onthult ook de vastberadenheid van wilde dieren in hun zoektocht naar overleving. De Grote Migratie is een symfonie van het leven die het hart van de Serengeti laat kloppen en reizigers fascineert met de wildernis.

Big Five Safari: Begeef je op een onvergetelijk avontuur in de Serengeti en onderga een Big Five Safari, waar je oog in oog komt te staan met de majestueuze leeuwen, mysterieuze luipaarden, imposante olifanten, statige buffels en indrukwekkende neushoorns. Deze vijf iconische dieren domineren het landschap van de Serengeti en bieden een betoverende safari-ervaring. Het park, doordrenkt van wilde pracht, staat wereldwijd bekend als een van de beste locaties om de Big Five te spotten. Elke bocht in de uitgestrekte savannes onthult een nieuw hoofdstuk van dit epische natuurverhaal, waar je de kracht en gratie van deze prachtige dieren van dichtbij kunt bewonderen.

Ballonvaarten bij zonsopgang: Geniet van een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte vlaktes en het ochtendgloren met een ballonvaart bij zonsopgang. Dit geeft een uniek perspectief op de overvloed aan wilde dieren die de Serengeti rijk is.

Olduvai Gorge: Ontdek de historische Olduvai Gorge, een archeologische schatkamer waar belangrijke fossielen en artefacten zijn ontdekt, waaronder overblijfselen die de evolutie van de mens illustreren.

Voor de Grote Migratie zijn de maanden januari tot maart en juni tot oktober ideaal. Het droge seizoen biedt overzichtelijke paden voor wildobservaties. Kies voor een gevarieerde safari-route om de diversiteit van het park te verkennen. Neem verrekijkers mee voor gedetailleerde waarnemingen van vogels en wild.

Serengeti National Park, doordrenkt van eindeloze horizonten en een overvloed aan wildlife, nodigt avonturiers uit om de ware essentie van Afrika te ervaren. Laat je onderdompelen in de ongetemde natuurlijke pracht van de Serengeti, waar elk moment een nieuw hoofdstuk onthult in het fascinerende verhaal van de wildernis.

Hoogtepunten

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.