Namib Naukluft Park; Sossusvlei

Een duinendroom in de woestijn

SCROLL

Namib Naukluft Park; Sossusvlei

Klei-vallei

Betreed een surrealistisch landschap in het hart van de Namib-woestijn, waar de Sossusvlei schittert als een symfonie van rode zandduinen en eindeloze horizonnen.
Deze natuurlijke schat, gelegen in het Namib-Naukluft National Park, biedt een onvergetelijke reiservaring vol unieke vergezichten en verbazingwekkende contrasten.

De Sossusvlei staat wereldwijd bekend om zijn majestueuze duinen, waarvan Dune 45 het meest iconisch is. Beklim de duin bij zonsopgang voor een adembenemend panorama over de rode woestijnvlaktes. De witte kalkvlekken van Deadvlei, omringd door donkere duinen, creëren een surrealistisch tafereel dat fotografieliefhebbers betovert. De omgeving herbergt ook de indrukwekkende Sesriem Canyon, uitgesleten door millennia van waterkracht. Ontdek de kleurrijke tinten van de duinen die variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag, en ervaar de stilte van deze ongerepte woestijnomgeving.

Avonturiers kunnen zich wagen aan een tocht op quadbikes of genieten van een luchtballonsafari om de uitgestrektheid van de Sossusvlei van bovenaf te bewonderen. Wandelliefhebbers kunnen de duinen te voet verkennen en worden beloond met onvergetelijke vergezichten.

De beste tijd om de Sossusvlei te bezoeken is tijdens de koelere maanden van april tot september, wanneer de temperaturen draaglijker zijn en het zonlicht de duinen in schitterende tinten hult. Zorg voor voldoende water en bescherming tegen de zon. Accommodaties variëren van luxueuze lodges tot kampeerplekken, waardoor de Sossusvlei toegankelijk is voor verschillende reisvoorkeuren.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.