Moremi Game Reserve

Een safari-paradijs

SCROLL

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve een parel in de wildernis van Botswana die bekendstaat om zijn ongeëvenaarde biodiversiteit en spectaculaire wildobservaties. Gelegen aan de oostelijke rand van de Okavango Delta, biedt dit reservaat een onvergetelijke safari-ervaring te midden van weelderige wetlands en uitgestrekte savannes.

Verken de gevarieerde ecosystemen, waaronder moerassen, bossen en open graslanden. Elk gebied biedt unieke kansen om verschillende diersoorten te spotten.
Moremi is de thuisbasis van een overvloed aan dieren, waaronder olifanten, leeuwen, nijlpaarden, luipaarden, en talloze vogelsoorten. Game drives en boottochten zorgen voor close-up ontmoetingen met de natuurlijke bewoners.

Bezoek de Xakanaxa gebied voor toplocaties om wilde dieren te spotten. Deze gebieden bieden vaak schitterende uitzichten op grazende kuddes en roofdieren.
Voor vogelliefhebbers is Moremi een waar paradijs. Met meer dan 500 vogelsoorten, waaronder zeldzame reigers en visarenden, is het een traktatie voor
elke ornitholoog. Ga erop uit en verken de waterwegen van de Okavango Delta tijdens ontspannende boottochten. Dit biedt een ander perspectief op het wildleven,
met mogelijkheden om nijlpaarden, krokodillen en diverse vogels te zien.

De droge wintermaanden (mei tot oktober) zijn ideaal voor wildsafari’s, omdat dieren zich verzamelen bij waterbronnen. De regenachtige maanden (november tot april) zorgen voor groenere landschappen en migrerende vogels. Neem verrekijkers en een camera mee voor het vastleggen van onvergetelijke momenten. Plan je reis goed
van tevoren, omdat accommodaties in het hoogseizoen snel volgeboekt kunnen raken.

Moremi Game Reserve belooft een ongeëvenaarde safari-ervaring, waar de wilde natuur van Botswana zich van zijn meest indrukwekkende kant laat zien. Verlies jezelf in de overvloed van wildlife en de ongerepte schoonheid van dit adembenemende reservaat.

Hoogtepunten

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.