Milford Sound

Fjord

SCROLL

Milford Sound

Fjord

Milford Sound, gelegen aan de zuidwestkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, is een van de meest adembenemende natuurlijke wonderen ter wereld.
Deze fjord, omgeven door torenhoge bergen, met steile kliffen die recht uit het water omhoog rijzen, en weelderige regenwouden die langs de oevers kruipen,
biedt een ongeëvenaarde schoonheid die de verbeelding van bezoekers overtreft.

Deze spectaculaire bestemming is bereikbaar via een schilderachtige rit over de Milford Road, die door het indrukwekkende Fiordland National Park slingert. Het is ook mogelijk om Milford Sound per boot of vliegtuig te bereiken, wat een nog indrukwekkender perspectief biedt op de dramatische landschappen.

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Milford Sound is het verkennen van de fjord per boottocht. Tijdens deze excursie kunnen bezoekers genieten van het adembenemende landschap, waarbij ze watervallen, zeehondenkolonies en misschien zelfs dolfijnen kunnen spotten die in de diepe wateren spelen.

Naast het verkennen van de fjord per boot, kunnen bezoekers ook genieten van wandelingen langs de vele paden die door het omliggende regenwoud slingeren.
Deze wandelingen bieden de mogelijkheid om de unieke flora en fauna van het gebied van dichtbij te bewonderen, waaronder inheemse vogels zoals de Kea en de Tui.

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.