Mana Pools
National Park

Ongetemde wildernis, rivierparadijs

SCROLL

Mana Pools National Park

Mana Pools National Park in Zimbabwe is een unieke bestemming voor natuurliefhebbers. Gelegen aan de oevers van de machtige Zambezi-rivier, biedt dit park een ongerepte wilderniservaring. Met zijn open vlaktes, weelderige bossen en talloze waterpoelen is Mana Pools een paradijs voor wilde dieren.

Dit park staat bekend om zijn indrukwekkende biodiversiteit, met onder andere olifanten, leeuwen, luipaarden en diverse vogelsoorten. Wat Mana Pools echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor wandelsafari’s. Begeleid door ervaren gidsen kunt u te voet de natuurlijke schoonheid en het wildleven van dichtbij ervaren.

De Zambezi-rivier voegt een extra dimensie toe aan uw bezoek. Geniet van kanosafari’s, waarbij u peddelend de rivier af kunt gaan en nijlpaarden, krokodillen en talloze vogels kunt spotten. De ongerepte wildernis, de mogelijkheid tot avontuurlijke activiteiten en de intieme connectie met de natuur maken Mana Pools National Park tot een onvergetelijke bestemming voor elke natuurliefhebber.

In Mana Pools National Park in Zimbabwe zijn er verschillende boeiende activiteiten voor bezoekers:
Wandelsafari’s: Mana Pools biedt onvergetelijke wandelsafari’s langs de Zambezi-rivieroevers. Onder begeleiding van ervaren gidsen ontdek je de wildernis te voet, ervaar je de natuurlijke schoonheid en kom je dicht bij het overvloedige wildleven. Een unieke en avontuurlijke manier om dit prachtige park te verkennen.

Kanosafari’s op de Zambezi-rivier: Terwijl je rustig over het kalme water peddelt, kun je genieten van de ongerepte natuur en de overvloed aan wilde dieren langs de oevers. De kanotochten bieden een intieme ervaring, waarbij je dicht bij de natuur komt zonder de verstoring van motorlawaai. Tijdens de tocht kun je oog in oog komen te staan met nijlpaarden, krokodillen en een verscheidenheid aan vogels. Het is een unieke gelegenheid om de wildernis vanuit een ander perspectief te bewonderen en te genieten van de rustige schoonheid van de Zambezi-rivier.

Wildobservatie: Ga op gamedrives om enkele van de indrukwekkende dieren van het park te zien, zoals olifanten, leeuwen, luipaarden en een overvloed aan vogels.
De open vlaktes bieden uitstekende mogelijkheden voor observatie.

Fotografie: Mana Pools National Park biedt een paradijs voor fotografen met zijn unieke landschappen en overvloedige wilde dieren. Fotografen kunnen dramatische zonsondergangen vastleggen langs de Zambezi-rivier, met de reflectie van acacia’s in het water. De parken kenmerken zich door de mogelijkheid om dicht bij het wild te komen, wat unieke close-up shots van diverse fauna mogelijk maakt.

Mana Pools biedt een buitengewone combinatie van natuurlijke schoonheid en wilde dieren, waardoor het een must-visit bestemming is voor liefhebbers van avontuur
en natuur.

Hoogtepunten

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.