Lake Naivasha

SCROLL

Lake Naivasha

Natuurreservaat

Lake Naivasha National Park, gelegen in de Rift Valley van Kenia, omarmt de betoverende schoonheid van Lake Naivasha. Een oase van biodiversiteit, het park herbergt een overvloed aan vogels, waaronder flamingo’s en visarenden. Bezoekers kunnen genieten van boottochten over het kalme water, omringd door weelderige vegetatie en met de majestueuze Longonot-vulkaan op de achtergrond. Naast vogels biedt het park ook een thuis voor giraffen, zebra’s en buffels. Verken de oevers van het meer, bewonder het schilderachtige landschap en laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Lake Naivasha National Park.

Vogelspotten: Het park is een paradijs voor vogelliefhebbers, met een diverse verzameling vogelsoorten, waaronder flamingo’s, pelikanen en visarenden.

Boottochten: Maak serene boottochten over het Naivashameer, waar je kunt genieten van de schoonheid van de omgeving en verschillende diersoorten kunt spotten.

Verkenning van de natuur: Ontmoet giraffen, zebra’s, buffels en andere diersoorten terwijl je de oevers en acaciabossen van het park verkent.

Schilderachtige landschappen: Geniet van pittoreske uitzichten op Mount Longonot en de Rift Valley, die een prachtig decor vormen voor je avonturen.

Crescent Island Game Sanctuary: Grenzend aan het park biedt dit reservaat wandelsafari’s, waardoor je dicht bij zebra’s, giraffen en gnoes kunt komen.

Hell’s Gate National Park: In de nabijheid biedt dit park unieke rotsformaties, warmwaterbronnen en mogelijkheden voor fietsen en wandelen.

Lake Naivasha National Park is een veelzijdige bestemming en trekt natuurliefhebbers, vogelspotters en mensen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping te midden van de natuurlijke schoonheid van Kenia.

Hoogtepunten

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.