Hwange National Park

Ontdek het wilde hart van Zimbabwe

SCROLL

Hwange National Park

Gelegen in het westen van Zimbabwe, verwelkomt Hwange National Park reizigers in een ongerept stuk Afrikaanse wildernis. Als het grootste nationale park,
14.650 vierkante kilometer, van het land staat Hwange bekend om zijn overvloedige wilde dieren, waaronder olifanten, leeuwen, giraffen en talloze vogelsoorten.
De uitgestrekte graslanden en kalme waterpoelen creëren het ideale podium voor indrukwekkende wildobservaties.

Een unieke eigenschap van Hwange is de unieke mix van ecosystemen, variërend van open vlaktes tot dichte bossen, wat zorgt voor een gevarieerde flora en fauna.
Verken de uitgestrekte savannes tijdens game drives of maak een spannende wandelsafari onder begeleiding van ervaren gidsen.

Het park biedt ook een scala aan accommodaties, van luxe lodges tot sfeervolle kampeerplekken, waardoor bezoekers de mogelijkheid hebben om de wildernis op hun eigen manier te ervaren. Met zijn ongerepte schoonheid en rijke biodiversiteit is Hwange National Park een must-visit bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die de ware essentie van Afrika willen ervaren.

Deteema Dam: De schilderachtige Deteema Dam in Hwange National Park, Zimbabwe, biedt niet alleen een rustige en serene omgeving, maar ook een overvloed aan wilde dieren en vogels die samenkomen om te drinken en te foerageren. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en fotografen om te genieten van het observeren van het Afrikaanse wild in zijn natuurlijke habitat. Met zijn weelderige omgeving en prachtige landschap vormt de Deteema Dam een ​​onvergetelijke stop tijdens een safari-avontuur in Hwange National Park.

Hoogtepunten

Maak kennis
met ons team

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.