KwaZulu-Natal & Oostkaap

Accommodaties

SCROLL

KwaZulu-Natal & Oostkaap

Accommodaties

KwaZulu-Natal en de Oostkaap, gelegen aan de oostelijke kust van Zuid-Afrika, vormen een betoverende regio doordrenkt van natuurlijke pracht en rijke cultuur.

KwaZulu-Natal biedt een diverse mix van ervaringen, van de levendige stad Durban met zijn gouden stranden en levendige markten tot de majestueuze Drakensbergen,
waar imposante pieken en groene valleien wandelaars en natuurliefhebbers verwelkomen. Het Hluhluwe-Imfolozi Park staat bekend om zijn inspanningen voor het behoud van de neushoorn en biedt opwindende mogelijkheden voor safari’s.

De rijke Zulu-cultuur is diep geworteld in KwaZulu-Natal, met de mogelijkheid om historische locaties zoals de slagvelden van Isandlwana en Rorke’s Drift te verkennen. Daarnaast biedt de Midlands Meander een schilderachtige route langs ambachtelijke winkels, galeries en charmante dorpjes.

De Oostkaap kenmerkt zich door uitgestrekte wildreservaten, zoals het Addo Elephant National Park, waar olifanten vrij door het landschap dwalen, en de schilderachtige Wild Coast met haar ongerepte stranden en traditionele dorpen.

Beide provincies bieden een overvloed aan avontuurlijke activiteiten, variërend van wildsafari’s tot watersporten en wandeltochten door adembenemende landschappen.
De combinatie van het ongerepte natuurlijke erfgoed en de culturele diversiteit maakt de Oostkaap en KwaZulu-Natal tot een boeiende en veelzijdige bestemming
in Zuid-Afrika.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in de Oostkaap en KwaZulu-Natal. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.