Fiordland Te Anau

Accommodaties

SCROLL

Fiordland Te Anau

Accommodaties

Te Anau, aan het gelijknamige meer, is een vredige uitvalsbasis in Nieuw-Zeeland. Omgeven door bergen en natuurpracht, biedt het ontspanning en toegang tot het adembenemende Fiordland National Park. Geniet van boottochten, wandelavonturen en de betoverende Te Anau Glowworm Caves. Een idyllisch toevluchtsoord
voor natuurliefhebbers.

Fiordland, gelegen aan de zuidwestelijke kust van Nieuw-Zeeland, is een adembenemend gebied van ongerepte natuur. Hier ontvouwen indrukwekkende fjorden zoals Milford Sound en Doubtful Sound zich te midden van hoge bergen. Het landschap wordt gekenmerkt door watervallen, regenwouden en spiegelende meren. Fiordland herbergt een uniek ecosysteem met diverse flora en fauna, waaronder zeehonden, dolfijnen en de zeldzame Kiwi-vogel. Voor avontuurlijke zielen biedt het gebied uitdagende wandelroutes zoals de wereldberoemde Milford Track, Routeburn Track en Kepler Track. Ontdek de ruige schoonheid van Fiordland, waar de natuurlijke pracht elke reiziger betovert.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Te Anau. Hieronder kunt u een paar van deze accommodaties bekijken.
De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

[get_locatie]
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.