Darwin region

Accommodaties

SCROLL

Darwin region

Accommodaties

Maak kennis met het Australië dat u kent uit de Crocodile Dundee films. In de Northern Territory vindt u een grote verscheidenheid aan Aboriginal cultuur en uitgestrekte natuurparken. De hoofdstad Darwin is het beginpunt van vele tours naar Kakadu, Katherine en Litchfield National Park. Een bezoek aan het ‘Never Never Land’ is een must, want zoals de inwoners van de Northern Territory zeggen: ‘You will never never know, if you never never go!’

Als zwoele nachten, kleurrijke personages en buitenavonturen op je bucketlist staan, dan wil je zeker een bezoek brengen aan Darwin, gelegen in het Northern Territory. Naast krokodillen en cruises vind je hier ook rijke Aboriginalculturen, die je terugziet in de levendige Aboriginalkunst in de galerieën, musea en het straatbeeld van de stad. Omdat de stad dicht bij Azië ligt, vind je hier ook sterke Aziatische invloeden, vooral in de energieke eetscene en de bruisende avondmarkten.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties in Darwin en de regio eromheen. Van grote hotelketens tot luxe verblijven en van lodges of resorts tot unieke accommodaties. De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Darwin, australia
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.