Airlie Beach & Whitsundays

Accommodaties

SCROLL

Airlie Beach & Whitsundays

Accommodaties

De kustplaats Airlie Beach ligt in het hart van de Whitsundays en is al lange tijd een populaire vakantiebestemming. Hoewel het een handige toegangspoort is om de ongelooflijke marine parken eromheen te verkennen, is Airlie Beach een plek die het waard is om de tijd voor te nemen. Het tropische weer het hele jaar door, de met palmen omzoomde stranden, parken aan het water, al fresco restaurants en levendige markten inspireren je om met de stroom mee te gaan en te genieten van de relaxte sfeer.
In de buurt vind je tropisch regenwoud en watervallen in Conway National Park, terwijl het sprankelende water van de Koraalzee volop avonturen biedt, van zeilen en snorkelen tot slapen op het rif.

De Whitsundays eilandengroep bestaat uit 74 eilandjes. Tot de bekendere eilanden waar u kunt overnachten behoren Hamilton Island en het luxe Hayman Island.
Vanuit Sydney, Melbourne of Brisbane zijn er rechtstreekse vluchten naar Hamilton Island. De omgeving leent zich bij uitstek tot het maken van zeiltrips. U kunt daarbij kiezen uit diverse dagtrips of meerdaagse zeiltochten. Tijdens dergelijke trips staat een bezoek aan Whitehaven Beach ongetwijfeld op het programma. Dit hagelwitte strand staat bekend als een van de mooiste stranden ter wereld.

Er zijn veel verschillende soorten accommodaties bij Airlie Beach en de Whitsundays. Van grote hotelketens tot luxe verblijven en van lodges of resorts tot unieke accommodaties. De ervaren specialisten van QAS holidays helpen u graag bij het vinden en boeken van de juiste accommodatie voor u.

Accommodaties

Kaart en bezienswaardigheden

Airlie Beach
Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tijdens het ontwerpen van uw ideale reis.