Tuningi Safari Lodge

Madikwe Game Reserve

5/5

Deze luxueuze Madikwe lodge biedt plaats aan 16 gasten in vier ruime Luxury Suites en twee Family Suites, die allemaal een adembenemend uitzicht hebben vanaf
een omheind privéterras. De rietgedekte lodge biedt een ruime lounge en
gezellige eetkamer, een goed gevulde bar en een indrukwekkend rim flow zwembad dat uitkijkt over een actieve waterpoel. Deze algemene ruimtes zijn met elkaar verbonden door een prachtig houten dek dat naar beneden leidt naar de schitterende boma-ruimte en het uitkijkdek.

Tuningi Safari Lodge is niet alleen een prachtige en luxueuze lodge met
opmerkelijke safaribelevenissen, maar ook een gastvrij toevluchtsoord waar je je comfortabel genoeg voelt om je als een familielid te voelen. Het team van uiterst professionele en gepassioneerde medewerkers staat te popelen om het u naar de zin te maken en gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u een uitmuntende safaribeleving beleeft, die u achterlaat met uitzonderlijke herinneringen.

Tuningi Safari Lodge combineert de wonderen van het Afrikaanse bushveld en de pracht van vijfsterrenluxe met innovatieve programma’s om gasten te vermaken.
De dagelijkse game drives, met goed geïnformeerde en professionele rangers,
zijn een spannende manier om de bush in te gaan en alles te ervaren wat het te bieden heeft. Of je nu geniet van ijskoude sundowners op het uitgestrekte uitkijkdek van de lodge, dobbert in de rim-flow zwembad boven de waterpoel of de dieren ziet grazen vanuit je slaapkamer suite met glazen voorkant, de pracht van Afrika belooft je te overweldigen.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.