Lizard Island

Like nowhere else

/5

Lizard Island is het enige resort in een 1.013 hectare groot nationaal park en ligt letterlijk op het Great Barrier Reef. Het biedt je een natuurlijke privacy die je
zult koesteren. Met slechts 40 kamers, suites en villa’s en uw keuze uit privéstranden, kunt u ontsnappen voor een dag om het rif te verkennen en de ongelooflijke natuur om u heen in privacy en afzondering in u op te nemen. Bij Lizard Island Resort streven we ernaar om een ervaring, een sfeer en een service te bieden die warm, gastvrij, professioneel en gepassioneerd is.

Je kunt Lizard Island verkennen en ervaren door deel te nemen aan een aantal rondleidingen, naar de binnen- en buitenriffen, het onderzoeksstation, of tijdens natuurwandelingen en uitdagende tochten naar de top van Cook’s Look.

Lizard Island is een van de meest afgelegen en adembenemende locaties van Australië en beschikt het hele jaar door over verbazingwekkende natuurwonderen. Elke maand opnieuw is er een uniek en kostbaar natuurwonder op het eiland om door gasten te worden ervaren en van te genieten.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.