Kingfisher Bay Resort

Escape to paradise

/5

Met idyllische witte stranden, eindeloze zonneschijn, wildernis die op de Werelderfgoedlijst staat om te verkennen en spectaculaire zonsondergangen aan
de overkant van de baai, is het de perfecte plek om te verblijven en tot rust te komen
op het eiland. Word wakker in het paradijs met het zoete gezang van de vogels,
geniet van het landschap vanaf je privéterras of wandel naar het strand voor
een duik met de natuur vlak voor de deur.

Kingfisher Bay Resort biedt moderne accommodatie, diverse lekkernijen in de
3 restaurants en vele wandelpaden in de wildernis. Het is gelegen op Fraser Island (K’gari) dat op de werelderfgoedlijst staat, in de buurt van Great Sandy Strait.
Het milieuvriendelijke resort biedt ruime zelfstandige villa’s, en hotelkamers met airconditioning. De accommodaties beschikken over een balkon met een fantastisch uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Fraser Island (K’gari) beschikt over een unieke vegetatie, kristalheldere zoetwatermeren en uitgestrekte stranden. Het is eenvoudig per veerboot, vanuit Hervey Bay, te bereiken. Hervey Bay ligt 270 km ten noorden van Brisbane.

Dit schitterend resort op Fraser Island (K’gari) is ideaal als basis voor een bezoek aan dit nationale park. Vanuit het resort zijn een aantal tours over het eiland te maken. Tevens is er de mogelijkheid om een 4WD te huren. Het resort beschikt over diverse restaurants, bars, een winkel, zwembad en tennisbanen.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.